2 aug. 2011

Un român vrea să facă cel mai lung cercel din lume - peste 200 de metri

Adrian Haiduc

Adrian Haiduc

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc lucrează intens în această perioadă, în SUA, la proiectul "cel mai lung cercel din lume", cu care speră să obţină cel de-al treilea record mondial personal.

După ce impresionanta bijuterie va primi mult dorita distincţie, Adrian Haiduc e hotărât să facă un show de zile mari. "Mă gândeam sa merg cu cercelul într-un fel de turneu in Romania, pentru ca mai mulţi oameni sa vadă ce înseamnă un record adevărat. Poate voi alege câteva mall-uri pentru a-mi expune cercelul. Vom vedea la momentul respectiv. Oricum, mai multe nu pot declara deocamdată", ne-a spus Haiduc.

Deşi designerul nu doreşte sa vorbească despre stadiul in care se afla cercelul, se ştie deja ca accesoriul măsoară deja aproximativ 200 de metri.
Adrian Haiduc lucrează de ani de zile cu pietrele preţioase, este stabilit în Arizona, Sua, cunoaşte toate amănuntele importante ale bijuteriilor și s-a făcut remarcat în urma a două recorduri mondiale. Unul cu lansarea de la cea mai mare altitudine a unei colecţii de bijuterii şi altul cu cel mai lung mărţişor din lume.

Sursa: click.ro

Foto: Mihai Toth

2 comentarii:

Anonim spunea...

dute-n mortii mati de handicapat mintal

Anonim spunea...

daca ii dau o muie la mata o sa-l faci mai scurt senor ???