5 feb. 2010

Inotatorul a renuntat la slip pentru calendarul nud:” Domnisoarelor, ramaneti picante!”




Inotatorul a renuntat la slip pentru calendarul nud:” Domnisoarelor, ramaneti picante!”


Revesz Levente este cel de-al cincilea tanar care s-a lasat fotografiat in cadrul proiectului initiat de designerul de bijuterii Adrian Haiduc.

Revesz Levente este, la aproape 23 de ani, multiplu medaliat la Campionatele Nationale si Concursurile Internationale de inot, iar in 2008 a primit titlul de maestru emerit al sportului. Familia si prietenii apropiati l-au poreclit inca de mic “Pepe”, dupa un personaj dintr-un film de desene animate.

Datorita inotului, Pepe este foarte obisnuit sa stea aproape dezbracat, insa acum a renuntat si la slip pentru a poza pentru calendarul nud al lui Adrian Haiduc. “Am pozat pentru ca imi place sa fac lucruri iesite din comun, sa ies in evidenta, si nu in ultimul rand sa am ce povestii la nepoti”, a declarat Pepe pentru eMulte.ro.

“In calendar am avut rolul bucatarului si sper sa fac multe femei fericite. Cine va vedea produsul final va vedea ca putem arata Europei ca ne putem clasa pe podium si la capitolul barbati nuzi, oricand!”, a mai spus Pepe.

exclusiv www.emulte.ro

foto: Denis Kappel

Noul protagonist al calendarului nud, de la constructor la poet





Pentru doamnele si domnisoarele care asteapta sa publicam noi fotografii cu protagonistii calendarului nud, Antonescu Raul Cristian are de transmis un mesaj: “Iti fac vila cu piscina, casa mare cu gradina, calendarul de il iei, cu mine-ai sa faci ce vrei!”

Se pare ca tanarul, care joaca in calendar rolul constructorului, a ajuns poet in urma sedintei foto, care a durat aproape 6 ore, la temperatura inghetului. Antonescu Raul Cristian este din Timisoara, are 30 de ani si declara ca este indragostit de… culturism!

Raul a declarat pentru eMulte.ro ” Dupa ce m-am obisnuit cu ideea ca pozez nud, nu mi s-a mai parut un lucru iesit din comun. Sedinta foto a fost destul de grea, pentru ca a fost destul de frig, iar Adrian Haiduc este un perfectionist. Totul a fost repetat pana a iesit ca la carte! Noroc cu cei care au mai participat la shooting, care au incalzit atmosfera facand glume”, a mai povestit Raul.


exclusiv www.emulte.ro

Foto: Denis Kappel