11 apr. 2010


Ceapa, usturoiul, ridichea, salata sau morcovii nu trebuie sa lipseasca de la nicio masa! Mai mult, aceste alimente sunt sanatoase si ne ajuta sa ne mentinem silueta. Asta este parerea specialistilor, iar Adrian Haiduc si-a dat seama de acest lucru pe propria piele. A slabit in urma cu ceva vreme vreo 19 kilograme in doar 6 luni, iar de atunci a inteles ca trebuie sa schimbe ceva in viata lui. Cel mai simplu: alimentatia. Decat sa bea apa plata cu lamaie, si sa slabeasca, Haiduc a ales sa revina la vremea in care inaintasii nostri isi faceau din gradina o camara de provizii pentru un corp sanatos. In aceasta primavara Haiduc a renuntat pentru ceva timp la bijuterii si a pus mana pe sapa, pe harlet si s-a apucat de gradinarit. "Mi-am dat seama ca e foarte sanatos sa mananc bio. Asa ca m-am pus singur, am facut straturi si m-am apucat sa plantez de toate prin gradina. Am pus ceapa, usturoi, fasole verde, ridichii, morcovi, patrunjel. Am avut mare grija cu terenul inainte si timp de trei ani nu am pus nimic. Am luat si seminte speciale din Ungaria. Ingrasamantul ce l-am pus in pamant este tot un ingrasamant bio. Cred ca intr-o lume in care stresul atinge cote alarmante, merit si eu un pic de rasfat, sa mananc sanatos", ne-a declarat excentricul designer. Pe langa sanatate, mancarea bio e si o solutie anticriza. "Lumea crede ca e scump sa mananci bio, insa eu ii contrazic. Daca ar merge la piata si ar cumpara mancare de la taranii de acolo si-ar da seama ca ar face economii considerabile", le recomanda Haiduc timisorenilor.
Designerul timisorean se alatura unei lungi liste de vedete care s-au specializat in gradinarit. Printre cele mai importante le putem numi pe Alessandra Stoicescu, Pustiu de la Cronica Carcotasilor sau Oana Turcu.




Foto: Robert Dohar

Mugur Mihaescu, parasit de iubita




Mugur Mihaiescu a fost parasit de vedeta Playboy, Ramona Lazuran, dupa doar 3 luni!


Ramona Lazuran a fost vazuta ieri plangand la Iulius Mall din Timisoara. Martorii scenei, care au recunoscut-o imediat, sustin ca bruneta a vorbit aproape o ora la telefon, pronuntand mereu numele “Mugur”.

Pentru ca Ramona Lazuran nu a putut fi contactata, am vorbit cu prietenul acesteia, designerul Adrian Haiduc, care ne-a marturisit: “Nu stiu exact ce s-a intamplat… Sper ca nu e grav. Oricum, nu am vazut-o niciodata pe Ramona asa, si am petrecut destul timp alaturi de ea, mai ales de cand a devenit si imaginea mea. Am avut si neplaceri… dar ea e un caracter foarte puternic si trece peste dificultati. Acum insa nu stiu exact ce a putut sa o afecteze chiar asa. Pot sa va spun doar ca Ramona a anulat sedintele foto pentru urmatoarea mea colectie, sedinte la care urma sa participe.”



Surse de incredere au declarat pentru eMulte.ro ca motivul certurilor dintre cei doi ar fi gelozia excesiva a actorului. Acesta o invitase pe Ramona sa mearga impreuna cu el in Statele Unite ale Americii, calatoria putand fi considerata “luna de miere” pentru cei doi, insa acum, vedeta Playboy urmeaza sa decida daca va calatori singura, sau nu.





sursa: emulte.ro