28 apr. 2010

Haute couture pentru căţei


Căţeii din Timişoară poartă creaţi haute couture. Aici a fost lansată colecţia „H'art and Tzall Dog Colection”, în deschiderea Târgului Cadourilor de Iarnă.

„H'art and Tzall Dog Colection” este o colaborare între designerul de bijuterii Adrian Haiduc şi creatorii casei de modă Tzall. Hăinuţele căţeilor sunt accesorizate cu perle şi pietre semipreţioase. Vestimentaţia pentru patrupede este accesorizată unicat. Preţul unui asemenea articol pleacă de la 180 de euro. „Preţurile nu sunt mici, creaţiiel mele se adresează unei clase peste medie. Cel care se bucură de compania unui animăluţ ar trebui să sărbătorească iubirea necondiţionată oferită de acesta”, a spus designerul Adrian Haiduc.

Designerul timişorean crede că „animăluţul de companie este prin natura sa bijuteria stăpânului său, dar ca să strălucească are nevoie el la rândul lui de o bijuterie la gât, care îl înnobilează”.

Controversatul creator timişorean Adrian Haiduc, a mai creat pentru câini şi pisicile de fiţe bijuterii cu perle de Hawaii de forme şi dimensiuni impresionante, de la kaihi – „aripi de înger” – şi până la crengi de corali mixate cu pietre preţioase colorate.

„Am vrut să fiu, din nou, primul din România care face astfel de creaţii. Până acum se împodobeau zgărzile cu pietre sau cristale, dar să lipeşti nişte pietre pe o bucată de piele nu înseamnă creaţie”, spune Haiduc. O serie de vedete din capitală şi provincie au comandat déjà pentru animalele lor de companie astfel de bijuterii.


Niciun comentariu: