28 apr. 2010

„Fata cu naiul” vine la „Timişoara Fashion Festival”


Cornelia Tihon se reîntoarce la Timişoara, unde va participa la prima ediţie a Festivalului de Modă, ce va avea loc vineri, 13 noiembrie, în clubul No Name.


Cornelia Tihon cântă la nu mai puţin de 18 instrumente populare, a câştigat numeroase premii la festivaluri de profil şi speră să ajungă într-o zi la fel de celebră precum Gheorghe Zamfir.

„Voi avea plăcerea să interpretez la acest festival alături de o talentată pianistă, Graţiela Rosse-Marie, un recital de o oră, format din creaţii româneşti-tradiţionale şi clasice-internaţionale. Timişorenii sunt foarte primitori, şi nu spun asta întâmplător. Am avut ocazia să cânt la Timişoara, Oradea şi Arad, unde am fost primită calduros şi apreciată de către public”, spune Cornelia.

„Timişoara Fashion Festival” este organizat de designerul timişorean Adrian Haiduc, care îşi va lansa în cadrul evenimentului inedita colecţie de bijuterii pentru câini şi pisici. La festival vor mai fi prezenţi şi designerul Istvan Cimpan, fostul iepuraş Playboy Iuliana Matei şi Adi Nartea, care va prezenta evenimentul.

Sursa: tion.ro

Niciun comentariu: