19 mar. 2010

Adrian Haiduc e samburele de scandal dintre Sorana si DJ Harra


Balacareala si injuraturi ca la usa cortului intre doua vedete romanesti: DJ Harra si Sorana, ex ASIA se porcaie, iar in mijlocul acestui scandal a intrat si artistul timisorean Adrian Haiduc. Circul a inceput ieri cand DJ Harra a facut-o proasta pe Sorana. Fosta componenta a trupei ASIA a reactionat si ea facand-o si ea la randul ei proasta pe DJ Harra "Sa nu uite ca in timpul filmarilor de la emisiunea Inelul cu Diamant o invatam cunostinte elementare de istorie, deci nu stiu care e proasta dintre noi.”.
Tot acest scandal a pornit din timpul emisiunii “Inelul cu diamant”. DJ Harra ar fi facut tot ce se poate ca sa castige juriul de partea ei, insa tocmai acest lucru i-a grabit iesirea din concurs. DJ-ita a facut o pasiune subita in timpul concursului pentru unul dintre membrii juriului, hair-stylistul Mihnea Marinas, cu care a si fost prinsa intr-o camera de hotel de catre Adrian Haiduc, care era si el, la acea vreme, membru al juriului. Dupa ce in culisele emisiunii s-a vehiculat ca DJ Harra ar fi ramas insarcinata cu hair stylistul, acesta s-a folosit de calitatea de membru al juriului, si cu ajutorul Soranei a hotarat sa o indeparteze pe DJ-ita din concurs.
Designerul Adrian Haiduc nu intelege rostul acestui scandal si ii ataca pe cei trei, promitand dezvaluiri incendiare. “Le rog pe cele doua doamne sa faca bine sa nu ma mai bage in mizeriile lor. Chiar nu ar fi bine sa povestesc blestemele si spurcaciunile dintre cele doua dive moderate de Mihnea Marinas. Tot ce pot sa spun este "Mihnea, ai sange in vene, fii macar o data barbat si recunoste cele intamplate intre voi doi, nu e rusine sa te culci cu o fata frumoasa, rusine e sa o lasi gravida…" Daca ii mai mananca mult in talpa voi avea grija sa le ofer o piatra ponce. Sa se termine o data cu bacalerile astea toti 3 si sa nu ma oblige saptamana viitoare sa zic cine la cine are datorii si cine pe cine implora pentru a iesi in presa. ”

sursa: newstimisoara.ro

Niciun comentariu: