23 feb. 2011

Un martor al aventurii lui Mihnea Marinaş cu DJ Harra: "E o ipocrită! Am văzut-o eu în camera de hotel!"

Povestea lui Mihnea Marinaş, hair-stylistul care a povestit pentru CANCAN că a trecut prin aceeaşi experienţă ca Liviu Vârciu, după aventura cu bruneta care mixează topless este susţinută de Adrian Haiduc, un designer de bijuterii care a văzut-o pe Harra în camera de hotel împreună cu Mihnea Marinas.

După ce CANCAN a publicat în excluvitate ştirea despre Mihnea Marinas şi DJ Harra care a pretins şi atunci că a rămas gravidă cu membriul juriului de la "Inelul cu diamant", pentru a câştiga simpatia acestuia, DJ-iţa a negat la "Un sjow păcătos" că ar fi adevărat, spunând chiar că nu îl cunoaşte pe Mihnea. Numai că a apărut un martor al aventurii ei cu Mihnea. Este vorba despre Adrian Haiduc, un designer de bijuterii care a văzut-o pe Harra în camera de hotel a lui Mihnea Marinas.


"Dana Neacşu să îşi aducă aminte momentul când am prins-o în camera de hotel cu unul dintre membrii juriului de la "Inelul cu diamant". Nu înţeleg de ce acum DJ Harra nu mai recunoaşte că a avut o relaţie pasageră cu Marinaş mai ales că la momentul acela mi se plângea că se teme că a şi rămas gravidă cu stilistul respectiv?", a declarat Adrian Haiduc pentru eMulte.ro.






Sursa: cancan.ro











Niciun comentariu: