25 mar. 2011

Cel mai lung martisor din lume va fi lansat in Arizona de designerul roman Adrian Haiduc

Creatia designerului roman de bijuterii, Adrian Haiduc, ce va fi prezentata in luna martie in Arizona, va uimi America. Impreuna cu o alta romanca, Mirela Harris, designerul lucreaza la cel mai lung martisor din lume, ce va avea 300 de metri si va fi format din pietre, dantela si pene.

Designerul roman Adrian HaiducDesignerul roman Adrian Haiduc
Sursa imagine: adevarul.ro

“Incercam sa intram in Cartea Recordurilor”, a marturisit Adrian Haiduc. Cei doi s-au apucat de martisor cu o zi inainte de Boboteaza. De atunci, dorm doar cateva ore pe noapte si spera ca acest martisor sa atraga multumirile celor mai pretentioase gusturi. Pentru realizarea martisorului, cei doi specialisti au folosit coral rosu, jad, agat perle si cristale. “Predomina sideful, scoica abalonee, seed beads si este un joc al dantelei si al penelor. Dantela de baza este alba, albastra si roz. Dantela din aplicatii este alba, rosie, mov, neagra, roz si albastra. Am folosit de asemenea pene de strut si paun. Culorile penelor sunt galben, rosu, mov violet si verde lamai”, a marturisit designerul, potrivit Adevarul.

Pentru acest record s-au folosit aproximativ 10 kilograme de pietre, perle din sticla si lampwork glass. Haiduc spera ca aceasta tentativa de record mondial sa fie omologata de World Records Academy.

Sursa: news corect

Niciun comentariu: