25 mar. 2011

Un nou record mondial?! Haiduc lucrează la cel mai lung mărțișor din lume care urmează să fie lansat în Arizona

  • Vineri 4 feb 201

    1

Adrian Haiduc

ARAD

Adrian Haiduc

O tentativă de record urmează să uimească întreaga suflare americană, acolo unde Adrian Haiduc împreună cu o altă româncă talentată lucrează la cel mai lung mărțișor din lume.

E format numai din pietre, dantelă și pene va avea 300 de metri și va fi lansat în Arizona cât de curând. Vorbim despre noua lucrare a lui Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii.


Muncă zi și noapte

De data aceasta, tânărul talentat la mânuitul bijuteriilor a fost ajutat și de românca Mirela Harris, expertă în același domeniu. “Ideea mi-a venit în timp ce vorbeam cu Mirela despre recordul meu și ea mi-a zis că îi place să facă marțișoare. Eu i-am propus să facem împreună un mărțișor lung și să încercăm să intrăm în Cartea Recordurilor”, a mărturisit Adrian Haiduc.

Cei doi s-au apucat de mărțișor cu o zi înainte de Bobotează. De atunci, dorm doar câteva ore pe noapte și speră ca acest mărțișor să atragă mulțumirile și celor mai pretențioase gusturi. “Un alt motiv a fost faptul că dacă anul trecut am adus femeilor mărțișorul mai devreme prin lansarea primului calendar de bărbați nud din România, anul acesta trebuia să continui povestea. Plus ca pe 1 martie am realizat primul record și de ce nu, până să nu se împlinească anul, vreau sa încerc o nouă tentativă de Cartea Recordurilor”, a adăugat Haiduc.

Coral, jad, perle și cristale
Mărțișorul va purta numele bunicii designerului care a trecut la cele veșnice în urmă cu doar două săptămâni. Pentru realizarea mărțișorului, cei doi specialiști au folosit coral roșu, jad, agat perle și cristale. “Predomină sideful, scoica abalonee, seed beads și este un joc al dantelei și a penelor. Dantela de bază este albă, albastră și roz. Dantela din aplicații este albă, roșie, mov, neagră, roz și albastră. Am folosit de asemenea pene de ștruț și păun. Culorile penelor sunt galben, roșu, mov violet și verde lămâi”, a mărturisit designerul.

Blonda lui Haiduc va purta mărțișorul
Și cum nimic nu e întâmplător în viața tânărului, blonda care a apărut de curând în ipostaze sexy dar inocente în același timp pe blogul personal a lui Haiduc va fi modelul în toată această poveste. Blonda lui Haiduc va purta cel mai lung mărțișor din lume.

Mirela Harris


Pentru acest record s-au folosit aproximativ 10 kilograme de pietre, perle din sticlă și lampwork glass. Haiduc speră ca această tentativă de record mondial să fie omologată de către World Records Academy. “Nu a mai existat acest record până acum. Eu creez recorduri nu le dobor, nu îmi bat joc de munca și efortul altuia, se numeste originalitate”, a declarat Adrian Haiduc.

Sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu: