25 mar. 2011

Adrian Haiduc incearca sa depaseasca recordul mondial cu cel mai lung martisor din lume




Adrian Haiduc record cel mai lung martisor din lume Mirela Harris Arizona America

O tentativa de record urmeaza sa uimeasca intreaga suflare americana, acolo unde Adrian Haiduc impreuna cu o alta romanca talentata lucreaza la cel mai lung martisor din lume.

E format numai din pietre, dantela si pene va avea 300 de metri si va fi lansat in Arizona cat de curand. Vorbim despre noua lucrare a lui Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii.



  • De data aceasta, tanarul talentat la manuitul bijuteriilor a fost ajutat si de romanca Mirela Harris, experta in acelasi domeniu.
  • Ideea mi-a venit in timp ce vorbeam cu Mirela despre recordul meu si ea mi-a zis ca ii place sa faca martisoare. Eu i-am propus sa facem impreuna un martisor lung si sa incercam sa intram in Cartea Recordurilor”, a marturisit Adrian Haiduc.
  • Munca zi si noapte Cei doi s-au apucat de martisor cu o zi inainte de Boboteaza. De atunci, dorm doar cateva ore pe noapte si spera ca acest martisor sa atraga multumirile si celor mai pretentioase gusturi.

“Un alt motiv a fost faptul ca daca anul trecut am adus femeilor martisorul mai devreme prin lansarea primului calendar de barbati nud din Romania, anul acesta trebuia sa continui povestea. Plus ca pe 1 martie am realizat primul record si de ce nu, pana sa nu se implineasca anul, vreau sa incerc o noua tentativa de Cartea Recordurilor”, a adaugat Haiduc.

Coral, jad, perle si cristale Martisorul va purta numele bunicii designerului care a trecut la cele vesnice in urma cu doar doua saptamani.

Pentru realizarea martisorului, cei doi specialisti au folosit coral rosu, jad, agat perle si cristale.

“Predomina sideful, scoica abalonee, seed beads si este un joc al dantelei si a penelor. Dantela de baza este alba, albastra si roz. Dantela din aplicatii este alba, rosie, mov, neagra, roz si albastra. Am folosit de asemenea pene de strut si paun. Culorile penelor sunt galben, rosu, mov violet si verde lamai”, a marturisit designerul.

Blonda lui Haiduc va purta martisorul Si cum nimic nu e intamplator in viata tanarului, blonda care a aparut de curand in ipostaze sexy dar inocente in acelasi timp pe blogul personal a lui Haiduc va fi modelul in toata aceasta poveste. Blonda lui Haiduc va purta cel mai lung martisor din lume.

Sursa: romania international

Niciun comentariu: