3 mar. 2010

Prezentare de bijuterii... cu paraşuta *** Ultima colecţie a designerului timişorean Adrian Haiduc candidează la Cartea Recordurilor


După ce a fost primul designer de bijuterii pentru femei prezentate de un bărbat, după ce a creat bijuterii din perle naturale din Hawaii pentru animalele de companie, excentricul designer timişorean Adrian Haiduc a "recidivat". Ultima sa colecţie candidează la un loc în Cartea Recordurilor. Colecţia Man's on Air a fost lansată, zilele trecute, de... paraşutişti.

12 dintre cei mai experimentaţi paraşutişti români au făcut o demonstraţie la înălţime, la aerodromul de la Ghimbav, purtând fiecare la gât bijuterii din perle create de designerul timişorean. Iniţial, evenimentul trebuia realizat cu paramotorişti care să sară din avioane, însă din cauza vântului foarte puternic s-a luat decizia ca aceştia să fie înlocuiţi cu paraşutişti, care au realizat un adevărat spectacol în aer.

Şi pentru a da un plus de graţie prezentării, din echipa care a sărit de la 1.200 de metri a făcut parte şi o reprezentantă a sexului frumos. "Nu am renunţat nici la ideea unei colecţii lansate de către paramotorişti, dar atunci când vremea o va permite. Am fost încântat să constat că 50 de paramotorişti s-au arătat interesaţi să participe la prezentare. Recordul realizat la Ghimbav este acum în curs de omologare", ne-a spus designerul Adrina Haiduc.

De altfel, timişoreanul nu este la prima prezentare ieşită din tipare. Ultima sa colecţie de bijuterii a fost lansată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Colecţia Man's on Fire a fost prezentată de manechini, iar pentru a scoate în evidenţă frumuseţea bijuteriilor s-au folosit flăcări. Cu fiecare colecţie, Adrian Haiduc a încercat să-şi depăşească limitele şi promite că nu se va opri aici: "Mai am în plan şi alte asemenea recorduri. Îmi place să fiu un ambasador de suflet al Timişoarei, iar prin această ultimă prezentare, care va fi un record mondial, am vrut să transmit că Banatul nu este doar fruncea ţării, ci poate fi fruncea întregului mapamond".

sursa: renasterea.ro

Niciun comentariu: