3 mar. 2010

Vedeta Playboy Ramona Lăzureanu şi-a expus sânii în faţa unor copii


Într-o prezentare la care au asistat sute de timişoreni, diva a fost la un pas să rămână în pielea goală. La finalul show-ului, veşmintele vedetei Playboy au căzut, iar sânii i-au fost văzuţi de toţi spectatorii. Cei mai mici spectatori au avut doar 10 ani.

Sute de timişoreni care asistau, aseară, la o prezentare de modă inedită - vedetele fiind zece tineri care au pozat nud pentru un calendar - au avut parte de o surpriză din partea organizatorilor. De la copii de 10 ani, până la cupluri de pensionari, vedeta Playboy Ramona Lăzureanu a avut parte de un accident în urma căruia sânii i-au fost scoşi din haine. Momentul a fost încununat cu aplauze şi fluierături, în timp ce diva şi-a acoperit nurii cu palmele.

Designerul timişorean Adrian Haiduc a făcut, la propriu, show în prezentare. După ce vedetele calendarului au defilat pe scenă, a venit rândul vedetei Playboy să îşi facă numărul. A defilat de două ori pe podium, după care, la ultimul tur, a întâmpinat o problemă. Grăbită de designer să facă paşii de defilare mai repede decât se aştepta, topul de culoare neagră pe care o purta diva a picat. Ramona Lăzureanu nu şi-a dat seama de incident decât după ce toţi spectatorii i-au observat sânii. Degeaba a mai încercat vedeta să îşi mai acopere nurii... era prea târziu. Cu palmele, tânăra şi-a acoperit sânii, a zâmbit larg, după care s-a comportat ca şi cum acest incident nu ar fi avut loc.

sursa: click.ro

Niciun comentariu: