3 mar. 2010

Adrian Haiduc şi fostul iubit al Ramonei Lăzuran, surprinşi cu Doinel Ungureanu la mall * Prieteni sau colegi?



Excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc se bucură din plin de ascensiunea sa în lumea mondenă. După ce a şocat cu prezentările şi proiectele sale dezinhibate, Adi Haiduc îşi bea cafeaua cu crema lumii mondene.
esignerul a fost surprins, marţi seara, la mall-ul din Timişoara, complotând cu Doinel Ungureanu, unul din cei mai în vogă make-up artişti din ţară. De la masă nu a lipsit nici Alin, fostul iubit al iepuraşului Ramona Lăzuran şi protagonist al calendarului nud semnat de Haiduc, care pare să îl însoţească pe designer din ce în ce mai des, în ultima vreme. Întâlnirea celor trei vine după lansarea incendiară a ultimei colecţii de bijuterii „Man’s on fire” şi pune un semn de întrebare pentru fani – Oare ce planuri are Haiduc cu Doinel? Să ne aşteptăm la o colaborare sau la shopping cu Doinel?
Scump la vedere şi aproape invizibil pentru presă, timişoreanul Doinel Ungureanu s-a aflat în spatele celor mai importante proiecte autohtone din lumea modei. Doina Levinţa, Geta Voinea sau Răzvan Mazilu sunt numai câteva din vedetele inconstestabile care au colaborat cu artistul, care a contribuit de altfel la realizarea unor pictoriale incendiare din revistele Playboy, Harper’s Bazaar şi Maxim.
După pictorialele cu băieţi nud şi sânii goi ai Ramonei Lăzuran… ce surprize ne rezervă oare Haiduc cu Doinel Ungureanu? Să fie Playboy-ul liantul între Haiduc şi Ungureanu…?

sursa: newstimisoara.ro

Niciun comentariu: