3 mar. 2010

Băieţii lui Haiduc, eliberaţi de Ramona Lăzuran * „Man’s on fire” a frapat timişorenii la deschiderea târgului „Best Valentine’s”




Adrian Haiduc şochează din nou – cel mai extravagant designer de bijuterii al momentului şi-a aşezat manechinele în vitrină, după modelul celor din Cartierul Roşu din Amsterdam. Băieţii – protagonişti ai binecunoscutului calendar cu pictoriale nud marca Adrian Haiduc au prezentat colierele „captivi” în geamul unui magazin din mall, urmând să fie „eliberaţi” de către delicioasul iepuraş, Ramona Lăzuran.olecţia de bijuterii a excentricului Haiduc a făcut azi furori în rândul celor care au trecut la deschiderea târgului dedicat Zilei îndrăgostiţilor, de la Iulius Mall.
Cei zece băieţi au defilat unul câte unul, în vitrina unui magazin din zona de subsol a mall-ului, la bustul gol, menit să pună în valoare colierele din coelcţia „Man’s on fire”.
Cheia spre „eliberare” a băieţilor a deţinut-o vedeta Playboy, Ramona Lăzuran, iar odată cu ridicarea cortinei, show-ul s-a mutat pe covorul roşu. Aici, fiecare colier a fost prezentat de către câte un băiat, pe o coregrafie concepută de acelaşi Adi Haiduc. „Am vrut sa creez o nouă imagine a bărbatului, făcându-l mai atrăgător şi mai senzual. Şi pentru că Valentine’s este o zi a cuplului, am vrut să aduc bărbatul cât mai aproape de femeie”, spune designerul.
„Man’s on fire este dragostea aprinsă şi de nepătruns a magiei unei bijuterii, este Focul, care poate aprinde oricând o dragoste apusă. Ca şi pietre, predomină coralul roşu, negru şi pietrele semipreţioase”, ne-a declarat Haiduc despre colecţia sa.

sursa: www.newstimisoara.ro

Foto: Robert Dohar

Niciun comentariu: