3 mar. 2010

Flacari pe scena din Iulius Mall * Adrian Haiduc a aprins torte la prezentarea „Man’s on fire”


Zece baieti în boxeri negri, cu abdomenul pictat si torte aprinse în mâna – asa au fost prezentate colierele din colectia „Man’s on fire”, semnata de excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc. Cadoul de Valentine’s pentru barbati a fost iepurasul fierbinte, Ramona Lazuran, care a aparut în pantaloni scurti si un top negru.Îndragostitii timisoreni au avut un cadou inedit de Valentine’s Day. Adrian Haiduc si-a prezentat colectia de coliere pentru barbati, pe gâtul protagonistilor calendarului nud care se va lansa de ziua femeii. Dupa cum ne-a obisnuit, de pe scena n-a lipsit nici focoasa vedeta Playboy, Ramona Lazuran, care este si imaginea bijuteriilor excentricului designer. Tortele au fost înca un element care sa completeze influentele tribale ale liniei de coliere pentru barbati.
„Un început ce poate deveni istorie, o încercare de a transforma focul în aer, o dragoste ce poate fi oricând aprinsa, un sacru ce încearca sa iasa din profan”, si-a caracterizat Adi colectia, la sfârsit de lansare.
Tortele au fost asigurate de Corin Gluhovski de la revista Lifestyle, bodypaintingul de abdomenul si fata manechinelor a fost realizat de catre Alina si Attila, de la „inkognito tattoo” iar vestimentatia lui Adrian Haiduc a fost asigurata de magazinul „Effect”.

sursa: newstimisoara.ro

Foto: Robert Dohar

Niciun comentariu: