3 mar. 2010

Ramona Lazuran, vedeta cu sanii goi dintr-o prezentare de moda






Prezentare incediară, la propriu, a colecţiei de bijuterii semnate de Adrian Haiduc. Superbele coliere din „Men’s on fire”au fost purtate de deja cunoscuţii manechini ai lui Haiduc, care au apărut cu torţe aprinse pe scena din mall.
Cireaşa de pe tort, insa, a fost vedeta Playboy Ramona Lăzuran, care, îmbrăcată într-un corset şi pantaloni scurţi, negri, a reusit sa scoata de la timişoreni, pe langa aplauze, si fluieraturi… de admiratie… Grabita sa-l insoteasca pe podium pe Adrian Haiduc, vedeta Playboy a ramas cu sanii goi in fata publicului, desi designerul de bijuterii nu a rugat-o sa faca asta. Ramona Lazuran a sesizat destul de tarziu ca topul nu mai era la locul lui si a incercat sa se acopere folosind mainile, insa multimea adunata in mall-ul timisorean vazuse deja sanii siliconati ai vedetei Playboy.

De parca show-ul baietilor nu era de ajuns, gafa de pe podium a Ramonei Lazuran a asigurat succesul prezentarii lui Adrian Haiduc. Desi acesta a dorit sa creeze iluzia ca este neatins de “micul accident”, privirea lui spune altceva. Domnule Haiduc, ati fi vrut sa o pastrati pe Ramona doar pentru ochii dvs?

Nu este primul manechin care reuseste sa defileze topless si sa realizeze tarziu lucrul acesta. Andreea Spataru si Oana Bercaru au patit-o vara trecuta, in cadrul aceleiasi prezentari de moda

sursa: emulte.ro

Foto: Robert Dohar

Niciun comentariu: