3 mar. 2010

Braşov: Tentativă de record mondial: lansare de modă la 1.200 de metri


Adrian Haiduc a ales să-şi prezinte noua colecţie de bijuterii cu ajutorul a 10 paraşutişti. Acţiunea reprezintă o tentativă de record mondial, fiind prima lansare care se desfăşoară în acest fel.

Sportivii au sărit dintr-un avion AN 2 purtând la gât colierele create de extravagantul designer Adrian Haiduc. Bijuteriile fac parte din colecţia „Man' On Air", piesele costând între 200 şi 10.000 de dolari. „Nu a mai lansat nimeni, niciodată o colecţie în asemenea mod, aşa că sper ca tentativa noastră să fie omologată ca record mondial. Am folosit pentru a crea aceste coliere perle, agate, sidef, coral negru sau roşu etc.", ne-a declarat Haiduc.

Acesta este şi realizatorul primului calendar cu bărbaţi complet dezbrăcaţi, care va fi lansat peste două săptămâni. Designerul ne-a spus că în domeniul său de activitate nu se simte deloc criza financiară, 80% dintre ultimele sale bijuterii fiind vândute. Adrian Haiduc s-a impus pe piaţă ca fiind singurul importator al perlelor din Hawai pentru Europa de sud-est.

Iniţial, designerul, împreună cu organizatorii primei ediţii a Cupei „Vasile Sebe" de zbor cu aeronave ultrauşoare motorizate clasa motoparapant, respectiv Aeroclubul României, Asociaţia Sportivă „Phoenix-Club 89" şi Asociaţia APP-AUM, intenţionaseră ca lansarea să fie realizată de 50 de moto-parapantişti, însă, din cauza vântului puternic, aceştia nu s-au putut ridica de la sol.

sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu: