2 mar. 2010

Surprize surprize la „Best Valentine’s Day” * Designerul Adrian Haiduc se pregateste de Cartea Recordurilor


Cadouri inedite, prezentari de moda incendiare si multe, multe surprize. Asta-i asteapta pe timisorenii care vor poposi de vineri pana duminica la cel mai nou targ de la Iulius Mall, Best Valentine’s Day.
Piesa de rezistenta a evenimentului va fi fara doar si poate prezentarea excentricului Adrian Haiduc Man's on fire. Designerul Adrian Haiduc isi va prezenta modelele si bijuteriile din primul calendar nud realizat cu barbati din Romania, vineri de la ora 12 si duminica de la ora 18. "Asa cum ati aflat deja, excentricitatea mea a atins apogeul pentru ca de la barbatul nud am ajuns la un calendar de barbati nuzi si de la vedeta Playboy la vedeta XXX. La cele doua prezentari, de vineri si luni veti avea parte de o surpiza, de o prezentare de moda in care vom folosi foarte mult foc", a declarat artistul timisorean. Acesta a mai precizat ca la sfarsitul lunii, in 20 februarie va incerca sa intre in Cartea Recordurilor cu o alta prezentare inedita Man's on Air. Evenimentul va avea loc la Brasov in cadrul cupei de Para - ski pe aerodromul de la Ghimbav. Lansarea colectiei va fi realizata simultan de catre toti pilotii de paramotor participanti, aceasta fiind in acelasi timp o tentativa de intrare in Cartea Recordurilor prin numarul mare de piloti care vor zbura simultan in scopul lansarii unei colectii de bijuterii.
40 de firme din Romania si Ungaria isi prezinta produsele
Expozitia Best Valentine’s Day va fi una cu vanzare. Produsele ce vor fi expuse parterul si la subsolul celui mai mare centru comercial din tara provin de la 40 de firme din Romania si Ungaria. Timisorenii vor avea o gama foarte larga de produse pentru a le darui persoanei iubite. Vor fi expuse pentru vanzare
bijuterii din otel, cosmetice, gablonturi, articole decorative din lemn, piatra, pietre semipretioase, obiecte din metal, fier forjat, ambalaje pentru cadouri, cani sau chiar tricouri personalizate.

sursa: www.newstimisoara.ro

Foto: Robert Dohar

Niciun comentariu: