2 mar. 2010

Fostul iubit al Ramonei Lazuran da viata naturii moarte




Fostul iubit al Ramonei Lazuran incheie calendarul cu barbati dezbracati.

Intentionat vi-l prezentam ultimul pe Alin Stefaroi, fostul iubit al Ramonei Lazuran, pentru ca asa, domnisoarele vor putea sa ii treaca in revista pe toti protagonistii calendarului nud, si vor avea un raspuns la intrebarea: “A ales bine vedeta Playboy?”

Alin Andrei Stefaroi are 20 ani, este student Facultatea De Stiinte Economice si unul dintre cei mai curtati animatori din partea de vest a tarii. Care este motivul pentru care Alin a devenit un animator cu o notorietate atat de mare? ” Cand animez, nicio femeie nu imi poate rezista!”, spune tanarul.

“In clipa in care am participat la castingul organizat de designerul Adrian Haiduc am avut certitudinea ca voi fi unul dintre protagonistii primului calendar de barbati nud. De ce? Sunt o persoana ambitioasa, care stie ce vrea de la viata, nu las lucrurile neterminate niciodata si tind spre a fi numarul unu in proiectele in care ma implic.”

Lui Alin i s-a incredintat pentru calendar rolul tamplarului, care se pare ca fost potrivit pentru fostul iubit al Ramonei Lazuran: “A fost un rol care s-a mulat atat de bine cu personalitatea mea. Nu pentru ca sunt “din lemn” ci pentru ca stiu sa dau viata naturii moarte.”, a declarat Alin pentru eMulte.ro.

Referitor la scurta poveste de dragoste cu vedeta Playboy, Alin ne-a declarat: “A fost o onoare sa pozez alaturi de Ramona Lazuran si… de ce nu… sa fiu unul dintre norocosii ce a avut-o in preajma, intr-o maniera mai aparte.”

exclusiv www.emulte.ro

Foto: Dennis Kappel

Niciun comentariu: