2 mar. 2010

De Valentine’s Day, ai concerte, căsătorii de o zi şi cine romantice


Acest sfârşit de săptămână stă, cu siguranţă, sub semnul iubirii. De Valentine’s Day, în Bucureşti, dar şi în ţară se anunţă promoţii, se organizează concerte, cine romantice ori căsătorii pentru o zi. Astfel, mâine şi poimâine vor urca pe scenele din toată ţara nume mari, precum Vonda Shepard, Lumidee, Alex, VH2, Horia Brenciu, Heaven sau Ozana Barabancea. De asemenea, designerul timişorean Adrian Haiduc a pregătit o prezentare de modă incendiară.

√ Horia Brenciu şi VH2 la Tribute. În Clubul bucureştean Tribute (Calea Victoriei, nr. 118), acest sfârşit de săptămână e dedicat muzicii de dragoste cu VH2 şi Tribute Girls (azi, ora 22.00), Pasager (mâine, ora 22.00) şi Horia Brenciu (duminică, ora 22.00).

√ Vedeta R&B Lumidee la Turabo. Oaspete de seamă la Valentine’s Weekend Party, vedeta r&b Lumidee, o prezenţă permanentă în topurile americane în ultimii ani, concertează sâmbătă la Turabo Society Club din Bucureşti.

√ Ozana va cânta îndrăgostiţilor la Palatul Ghica. Ozana Barabancea va susţine la Palatul Ghica din Capitală, duminică, de Sfântul Valentin, de la ora 20.20, un concert de jazz alături de fostul său soţ, Sorin Terinte. Cu această ocazie, familia Ozanei se va reuni pentru câteva ore, deoarece la concert vor fi prezenti şi copiii celor doi, Gloria şi Andrew.

√ Valentine’s Police te duce la film. Dacă mergi la Hollywood Multiplex, în Mall Vitan din Capitală, lasă- te arestat de “Valentine’s Police”! Agentele patrulează până pe 28 februarie şi “amendează” cuplurile cu invitaţii la film. Mai mult, în baza unui talon pe care îl pot lua de la casa de bilete, amorezii vor putea participa la o tombolă al cărei mare premiu este un superscooter Vespa. Nici cei singuri nu vor scăpa de sexy-poliţiste. Ei vor fi fotografiaţi, iar imaginea le va fi postată pe site-ul www.valentinespolice.hmultiplex.ro, doar-doar îşi vor găsi jumătatea online.

√ “O noapte de miere” la Hornet. Visezi la un meniu cu icre negre, prosciutto, sushi, fructe de mare, sosuri fine şi cu deserturi surpriză? Mai mult, ai vrea ca după cina romantică să petreci “o noapte de miere” cu perechea ta la un hotel luxos şi să vă întoarceţi acasă, a doua zi, după ce serviţi micul dejun împreună? Nu e deloc un vis. O astfel de ofertă a pregătit Hotelul Restaurant Hornet (www.hotelhornet.ro, tel. 0752.225.445) de Valentine’s Day, pentru cuplurile de îndrăgostiţi. O noapte de cazare, care include cină festivă şi mic dejun pentru un cuplu costă doar 70 de euro/ persoană.

√ În doi la Biblioteca British Council. Pentru perechile îndrăgostite de lectură, Biblioteca British Council din Bucureşti (Calea Dorobanţilor nr.14, www.britishcouncil.ro) oferă, până mâine, cu ocazia de Valentine’s Day, două abonamente anuale la preţ de unul. Permisul include citit, vizionare de filme, jocuri pe console Wii şi alte distracţii în limba engleză. Preţurile abonamentelor sunt cuprinse între 50 şi 140 de lei.

√ Cină cu doar 29 de lei.Nu-ţi permiţi să-ţi inviţi perechea la un restaurant de fiţe? Nu-i nimic! Învit-o la cină, la Pizza Hut, între orele 19.00 şi 22.00. Meniul pentru două persoane costă, în acest interval, doar 29 de lei. Puteţi mânca pizza, paste sau un platou cu salată, rulouri de şuncă şi bruschete , plus un desert special: “Banana Dolofană”. Oferta e valabilă pentru toate restaurantele din Bucureşti. În Cluj, Constanţa, Iaşi şi în Timişoara, meniul costă 19 lei/ persoană.

Farfallina Dancers fac show în Kristal

Cei care speră să-şi găsească dragostea mâine noapte sau vor să sărbătorească iubirea pe care i-o poartă celui sau celei care le e alături se pot delecta cu decorurile şi spectacolul pregătit de Kristal Glam Club (str. J. S. Bach nr.2, sector 2, Bucureşti). Atmosfera va fi întreţinută de Adrian Eftimie, Proof şi DJ Pionu, iar de aprinderea simţurilor se va ocupa trupa Farfalina Dancers Show. Intrarea va costa 69 de lei şi va include free bar până la ora 4.00 dimineaţa.


La Timişoara ai cadouri şi modă

Asta-i aşteaptă pe timişorenii care vor poposi de vineri până duminică la cel mai nou târg de la Iulius Mall, Best Valentine’s Day. Piesa de rezistenţă a evenimentului va fi, fără doar şi poate, prezentarea excentricului Adrian Haiduc “Man’s on fire”. Designerul îşi va arăta colecţia din primul calendar cu bărbaţi nud azi de la ora 12.00 şi duminică de la 18.00.

Plimbă-te pe scara iubirii la Liberty Center

La Liberty Center din Bucureşti (Calea Progresului 151-171) “distracţia sare în aer”. Cel puţin aşa susţin organizatorii evenimetelor care vor debuta mâine, la ora 19.00, cu un concert Alex Velea şi vor continua poimâine, între orele 11.00 şi 22.00, cu plimbări pe “scara iubirii”, căsătorii pentru o zi, fotografii şi cu un concert fierbinte al trupei Mandinga. Mai mult, toţi vizitatorii complexului care vor face cumpărături de minimum 50 de lei până pe 23 februarie, vor putea câştiga, la tombolă, o excursie la Paris pentru două persoane sau unul din cele cinci premii a câte 200 de euro care vor fi puse în joc. Şi dacă mâine aveţi chef de o noapte întreagă de filme şi de pre- mii-surpriză, nu rataţi programul pregătit de Light Cinema, care începe la ora 23.59 şi se încheie duminică, la 6.00 dimineaţa.

Vonda Shepard (foto) cântă duminică, la Silver Church

Interpreta melodiei de pe coloana sonoră a celebrului serial “Ally McBeal”, Vonda Shepard, cântă duminică seara (ora 20.00) în Clubul bucureştean Silver Church (Calea Plevnei nr. 61). Solista pop rock newyorkeză întreprinde un miniturneu în România, cântând azi la Sibiu şi mâine la Braşov.

sursa: Libertatea

Niciun comentariu: