- (1/1)
Un nou record mondail stabilit de un timişorean >>> Cel mai lung mărţişor din lume a fost creat de designerul Adrian Haiduc Cel mai lung mărţişor din lume, care a şi fost omologat de Cartea Recordurilor, a fost realizat de un timişorean. Adrian Haiduc, ajutat de un designer de bijuterii din SUA, a făcut cel mai lung mărţişor din lume, recordul fiind omologat chiar pe 1 martie de către World Records Academmy.
, totul a fost "asezonat" cu pene de struţ şi de păun. Pentru realizarea mărţişorului aducător de noroc, cei doi designeri au lucrat timp de o lună fără întrerupere, începând din 6 ianuarie. La final, mărţişorul a fost măsurat de un topograf, care le-a dat artiştilor un certificat privind lungimea obiectului, iar reprezentanţii Academiei Recordurilor au omologat pe baza acestuia recordul, în Glendale (Arizona) - Statele Unite. Ineditul moment a fost surprins şi de o echipă americană de televiziune, care a transmis de la faţa locului evenimentul.
"Lucky Charm" a adus noroc creatorilor
Mărţişorul "Lucky Charm" are o lungime de 584,9 metri şi a fost confecţionat pe o panglică de dantelă lungă de 1.300 de metri. Pentru realizarea uriaşului mărţişor, Adrian Haiduc şi Mirela Harris, designer american de bijuterii, au folosit perle, sidef, coral roşu, agate, jad, cristale, mărgele de sticlă. În plus
Acest nou record este pentru timişoreanul Adrian Haiduc o "recidivă", în urmă cu exact un an de zile el stabilind recordul pentru lansarea de la cea mai mare înălţime a unei colecţii de bijuterii. Pe 20 februarie, anul trecut, designerul timişorean şi-a prezentat colecţia de bijuterii din perle şi corali de Hawaii, "Man’s on air”, la gâtul a opt instructori paraşutişti profesionişti şi a trei componenţi ai lotului naţional de paraşutism, care au plonjat de la 1.300 de metri altitudine, dintr-un avion Antonov. De asemenea, Adrian Haiduc a fost primul designer care, în urmă cu doi ani, a creat bijuterii pentru animale de companie.
Şi pentru că doreşte să devină un profesionist, de câteva luni, timişoreanul este în Arizona, unde studiază designul bijuteriilor. O dată cu acest nou record mondial, Adrian Haiduc s-a făcut cunoscut şi în America. "Am venit în Statele Uunite pentru a mă specializa şi mai ales pentru a realiza acest record mondial. Am vrut să şochez din nou, să arăt că pot face ceva nu doar în Romania, ci şi în SUA”, ne-a declarat Adrian Haiduc.
Sursa: renasterea banateana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu