5 mar. 2011

Cel mai lung mărțișor din lume a fost realizat de Adrian Haiduc



Cel mai lung mărțișor din lume a fost realizat de Adrian Haiduc

A muncit nopți întregi pentru a reuși să intre încă o dată în Cartea Recordurilor. Este vorba despre un român care a adus pentru Statele Unite ale Americii un record mondial: cel mai lung mărțișor din lume.

Adrian Haiduc, cunoscutul designer de bijuterii alături de Mirela Harris, tot o româncă pasionată de același domeniu, au reușit împreună să realizeze cel mai lung mărțișor din lume. Acesta are 584.9 de metri și este confecționat din pietre semiprețioase, pene de păun și struț, perle și dantelă.

Rafinat, elegant și excentric în același timp, cel mai lung mărțișor din lume a intrat în Cartea Recordurilor.

“Colaborarea cu Mirela a fost una extraordinară, parcă e mai bine să lucrezi în echipă pentru realizarea unui record mondial decât singur. Dar, mai presus de toate, să nu uităm că sunt român și că prin acest record, România a avut din nou ceva de spus pe plan mondial la nivelul fashion-ului”, a declarat în exclusivitate pentru Adevărul de Seară, vizibil emoționat, Adrian Haiduc.

Mărțișorul va fi lansat duminica aceasta, la biserica ortodoxă din Glendale. “Eu nu dobor recorduri, ci creez recorduri pe care să le doboare alții. Nu îmi bat joc de munca nimănui”, a concluzionat Adrian Haiduc

Sursa: online arad

Niciun comentariu: