3 mar. 2011

MARE SUCCES, ADRIAN HAIDUC DIN NOU ÎN CARTEA RECORDURILOR!

MARE SUCCES, ADRIAN HAIDUC DIN NOU ÎN CARTEA RECORDURILOR!

Designerul ADRIAN HAIDUC plecat din mai anul trecut în Arizona nu a stat degeaba ci pe lângă studiile efectuate, a şi lucrat intens iar acum a adus pentru Arizona şi SUA o mare recunoaştere mondială validată luni de World Records Academy

El a venit şi a prezentat cel mai lung mărţişor din lume care are 584,9 de metri, 10 kilograme şi este confecţionat din sidef, perle, coral roşu, agat, jad, cristale, perle de sticlă, toate asociate cu pene de struţ şi păun, cusute pe dantelă, mărţişor care este o adevărată bijuterie şi cu care Adrian Haiduc a reuşit un nou record mondial, numele lui fiind înscris pentru a doua oară în CARTEA RECORDURILOR.

De data aceasta tânărul designer de bijuterii a lucrat împreună cu designerul MIRELA HARRIS pentru pregătirea şi lansarea celui mai lung mărţişor din lume, un proiect ce a etichetat Arizona în Cartea Recordurilor. Designerul român Adrian Haiduc, împreună cu Mirela Harris sunt ambasadorii culturali ai României în America cu acest nou succes cu care ADRIAN HAIDUC a intrat din nou în Cartea Recordurilor.

SĂ NE BUCURĂM CU TOŢII DE MARELE SUCCES A LUI ADRIAN HAIDUC CARE ESTE ÎNSCRIS DIN NOU ÎN CARTEA RECORDURILOR!

Bijuteria care i-a adus noroc poartă numele ”MARIA”, această nouă înregistrare a unui record mondial fiind făcută de către Haiduc în memoria bunicii sale.

Pentru realizarea celui mai lung mărţişor din lume, Adrian Haiduc a folosit peste 10 kilograme de pietre, care au cântărit destul de greu pe pieptul fotomodelului ALEXANDRA BENTA, noua muză a designerului, deja supranumită de presă ca „blonda lui Haiduc”.

Mulţi se întreabă: „Oare de unde vine inspiraţia şi de ce ADRIAN HAIDUC reuşeşte să aibă atâtea succese care îl fac să intre în CARTEA RECORDURILOR?” Răspunsul este foarte simplu: „ADRIAN HAIDUC, chiar dacă este un designer excentric, el, aşa cum spunea „….. eu nu caut să dobor recorduri mondiale ci creez recorduri mondiale pe care să le doboare alţii”, iată de unde vine succesul lui, din muncă, muncă şi iar muncă……. ”

Iată aşadar, o noua mândrie pentru ROMÂNIA, pentru TIMIŞOARA, dar şi pentru RADIO NADLAC care se poate mândri cu faptul că ADRIAN HAIDUC nu este doar un mare şi recunoscut designer intrat de două ori în CARTE RECORDURILOR, ci şi un MODERATOR care face cinste şi postului de radio online - RADIO NADLAC - care l-a şi consacrat în acesta frumoasă postură de a face emisiuni minunate de divertisment.

FELICITĂRI ADRIAN HAIDUC!

Gheorghe SUCIU

Niciun comentariu: