29 apr. 2010

Vedeta Playboy Ramona Lazuran l-a lasat cu ochii in soare pe designerul Adrian Haiduc


Excentricul designer Adrian Haiduc a fost parasit saptaman aceasta de vedeta care ii este imagine in ultimele prezentari ale bijuteriilor sale, Ramona Lazuran. Vedeta Playboy a plecat peste ocean, in Miami, acolo unde are de gand sa-i cucereasca cu formele sale pe americani. Acum Adrian Haiduc nu are altceva de facut decat sa o astepte sau sa-si caute o noua vedeta care sa-i fie imaginea Hart Design. Haiduc e suparat foc, mai ales ca in zilele urmatoare avea de gand sa realizeze alaturi de Ramona un shotting inedit: o sedinta foto alaturi de vedeta Playboy si gastele sale.

“Era un pictorial provocator in care predomina puful, doream sa arat ca la fel cum o perla este regina gemelor si femeia trebuie tratata ca o regina si anume tinuta in puf! Nimic nu e mai excentric decat sa pui intr-un pictorial o vedeta plaiboy si niste gaste, cu mult puf in jurul lor”, ne-a declarat designerul.

Nu doar Haiduc e afectat de plecarea vedetei Playboy. Ramona Lazuran l-a lasat cu ochii in soare si pe Mugur Mihaescu, alias Garcea, omul cu care a avut o relatie de aprope 3 luni. Mugur Mihaescu a ramas in tara, desi trebuia sa fie si el in acelasi avion cu vedeta.

Niciun comentariu: