29 apr. 2010

Primul showroom de perle naturale s-a deschis la Timişoara


Eveniment monden şi nu numai astăzi la Timişoara. În prezenţa mai multor personalităţi, Adrian Haiduc a inaugurat primul showroom destinat comercializării perlelor naturale de Hawai, "captive" ale unor bijuterii de mare rafinament, unele dintre ele unicat.


Galeria de perle inaugurată la Timişoara are pe galantare minunate bijuterii cu perle de cultură din Hawai, Tahiti, Bahamas şi Fidji, montate manual într-o explozie de formă şi culoare. Coliere, Brăţări, cercei, broşe, pandantive şi obiecte decorative au făcut deliciul doamnelor care au trecut pragul showroom-ului Komandor.


"Am adus pentru prima oară perlele în România în urmă cu un an. Acum sunt unic importator al acestor perle pentru Sud-Est-ul Europei şi deţin dreptul de preemţiune pentru Germania, Elveţia şi Turcia", a declarat în exclusivitate pentru www.banateanul.ro, Adrian Haiduc, directorul executiv al primei companii care comercializează astfel de perle în România. Cu o investiţie iniţială în galeria de perle de la Timişoara de aproximativ 30.000 de euro, Adrian Haiduc va deschide alte patru locaţii în lunile următoare în România, destinate comercializării bijuteriilor cu perle naturale.


"Pasul următor va fi abordarea pieţei din Rusia unde sperăm să ne bucurăm de acelaşi succes", a spus Adrian Haiduc care mărturiseşte că tratativele pentru a obţine exclusivitatea comercializării preţioaselor perle pe piaţa europeană au durat o săptămână, fiind purtate în Hawai unde s-a negociat la sânge cu Flora Lu. În momentul de faţă, clienţii galeriei de perle deschisă la Timişoara pot spune fără exagerare că sunt în pas cu moda. "Orice model de bijuterie care se lansează în America, peste zece zile este prezent în România, la noi în magazin", a spus Haiduc.

Galeria de perle Protege Stil se adresează atât tinerelor cât şi doamnelor pretenţioase iar preţurile variază în funcţie de gusturi şi de complezitatea lucrării. "Preţurile pornesc de la 80 de lei şi pot ajunge la câteva mii de euro. Am vândut un colier de perle cu diametrul de 14 mm la preţul de 3.500 de euro. Peste câteva zile onorăm o comandă mai deosebită venită din partea unui om de afaceri timişorean care a fost dispus să scoată din buzunar 10.000 de euro pentru un colier", a spus Haiduc. Perlele montate în bijuterii unicat pot fi aduse la comandă din America şi, practic orice model comandat poate ajunge în posesia persoanei în numai zece zile. Adrian Haiduc este convins că atitudinea bijutierilor din străinătate se va schimba vizavi de România mai cu seamă că, pe diverse site-uri de specialitate este postat cu litere de o şchioapă avertismentul: "Nu livrăm bijuterii şi perle în Mexic, Somalia şi România". Directorul executiv al companiei H'Art Design este optimist în ceea ce priveşte viitorul acestei afaceri în România şi este convins că dacă atâtea alte afaceri vor merge prost, bijuteriile din perle se vor vinde foarte bine.

Sursa: banateanul.ro

Niciun comentariu: