29 apr. 2010

Adrian Haiduc a ajuns studiu de caz


Excentricul designer timisorean Adrian Hai- duc a devenit in acest week-end studiu de caz la Conferinta Internationala perfor- manta in organizatii din perspectiva resur- selor umane. Mai multi studenti de la Facultatea de Econo- mie şi de Administrare a Afacerilor au participat la un concurs ce a avut ca tema realizarea unui videoclip, “porfil de performer”.

Printre cei prezentati ca oameni de succes, persoane care au reusit in viata prin forte proprii, prin multa munca combinata cu pasiune si cu un gram de noroc a fost si designerul Adrian Haiduc. Proiectul i-a apartinut Sorinei Linta, care a si castigat marele premiu, o excursie in Grecia, 7 zile la un hotel de 5 stele. "Adrian Haiduc este unul dintre acesti oameni pasionati de munca lor, este un performer prin realizările sale în domeniul designului fapt dovedit si de stabilirea recordului mondial pentru “lansarea de la cea mai mare inaltime a unei colectii de bijuterii. Adrian Haiduc este un neobosit designer ce aduce noutate in tot ceea ce face, trecand dincolo de orice bariera. Acestea ar fi unele dintre miile de motive pentru care Adrian Haiduc a fost subiect al acestui videoclip. Spirit deschis, nonconformist si necunoscând prea multe detalii despre proiectul videoclip, Haiduc a aceeptat imediat sa-mi acorde un interviu pentru a putea realiza videoclipul. Cunoscandu-l si colaborand cu el am invatat foarte multe lucruri, dar principalul factor ce mi l-a insuflat a fost ambitia si dorinta de a fi cea mai buna!", a declarat Sorina Linta.

“A fost o mare onoare pentru mine sa aflu ca sunt una dintre persoanele ce corespund profilului de performer. Sunt convins ca Timisoara are multe valori, una dintre ele fiind Sorina Linta”, ne-a declarat designerul.

Trebuie sa mai mentionam ca in cadrul acestei conferinte designerul a premiat cu doua dintre creatiile sale doi studenti, una dintre creatii find o piesa din cele 11 coliere cu care a intrat in Cartea Recordurilor.

Sursa: newstimisoara.ro

Niciun comentariu: