1 apr. 2012

Acest bărbat celebru nu se poate abţine? Uite cine a pipăit-o pe sâni pe Cristiana Dima, muza lui Cristea | FOTO

De când şi-a pus silicoane, Cristiana Dima, poreclită "Barbie" sau muza lui Adrian Cristea, este ca un magnet pentru bărbaţii din jurul ei şi, mai ales pentru cei cu care lucrează sau colaborează.

  • Cristiana Dima şi Adrian Haiduc

Aşa se face că în câteva fotografiile făcute la o şedinţă foto, bruneta apare într-o ipostază cel puţin surprinzătoare. Atât pentru ea, cât şi pentru el, care este căsătorit. Designerul de bijuterii Adrian Haiduc, căci despre el este vorba, a îmbrăţişat-o cu foc pe Cristiana, în lumina reflectoarelor, şi i-a pus mâna, pofticios, pe sân. Ca şi cum scena nu ar fi fost completă, Haiduc a mers chiar mai departe, sărutând-o pe gât.

Nu este clar dacă între cei doi ar putea fi vorba de o relaţie mai mult profesională. Ceea ce se ştie sigur este faptul că respectivele fotografii au fost realizate cu ceva timp în urmă, înaintea unui eveniment marca Haiduc, însă au fost publicate doar instantaneele "curate". Mai mult, apropiaţii lor spun că sunt buni prieteni şi nu ar fi exclus ca scenă să fie doar o joacă.


Foto: Robert Cionca

2 comentarii:

Anonim spunea...

LASA VRAJEALA, ESTI GAY ASCUNS. CHIAR NE CREZI REDUSI MINTAL, ASA, CA TINE?

Program liga 1 spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc