16 iun. 2011

Scandalul chilotilor la tv


Luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", cele doua Simone, Sensual si Trasca, alaturi de Andreea Tonciu si Cristina Pana, s-au paruit in ceea ce pare sa devina "scandalul chilotilor".

Rupti, patati sau deloc, oricum ar fi fost chilotii de manechine, ei au stat in gura celor doua blonde, alaturi de care au mai intervenit si fostele pupeze ale Adrianei Bahmuteanu, Andreea Tonciu si Cristina Pana. Astfel, in conflictul trei contra una, sau manechine contra designer, s-au putut auzi multe vorbe de duh, ca: “Esti o proasta!”, “Ba tu!”, “Faci sex pe bani!”, “Tie iti place…”, “Catea”, etc.

Lasate sa isi exprime liber punctele de vedere, cele patru au dorit sa isi asume rolul de prima-diva in showbiz, acuzandu-se ca isi fac publicitate una pe spatele alteia.

In timpul taraboiului a fost mentionat si numele lui Adrian Haiduc, pe de o parte, Sensuala considerand ca nu e nimic mai injositor decat sa porti un colier de fudulii la gat, de cealalta parte situandu-se Pamela de Romania, care i-a luat apararea designerului de bijuterii, mentionandu-i acestuia cele doua recorduri mondiale.

Sursa: emulte.ro

Niciun comentariu: