15 mai 2010

Adrian Haiduc: „Pescariu o să zică mâine că a inventat roata!“


Adrian Pescariu a ajuns şi el în calitatea de învinuit, la scurt timp după ce s-a plåns că o colegă de breaslă, Katalina Barbu, i-a furat cåteva idei de pe urma cărora a reuşit să facă bani. Acum, designerul de bijuterii Adrian Haiduc îl acuză pe machior că nu este original!
eMulte.ro a aflat că Adrian Haiduc a luat foc cånd a auzit că Pescariu s-a lăudat prin Timişoara că el este primul care a iniţiat promovarea unei colecţii cu ajutorul unor vedete „Playboy“. „Iniţial s-a lăudat că el a fost primul care a folosit flăcările într-o prezentare, deşi eu lansasem «Men’s on fire» doar cu câteva săptămâni în urmă, tot în Timişoara, iar acum am auzit că face pe grozavul că el e primul care a folosit vedete Playboy ca să promoveze o colecţie. Mâine o să zică că el a inventat roata!“, a spus Haiduc pentru eMulte.ro.
„Pe cât este de lipsit de originalitate băiatul ăsta, pe atât este de lăudăros! Iar dacă vrea lecţii despre cum să nu copiezi pe altul, să mă caute, că îl îndrum!“, a mai spus Adrian Haiduc.


Niciun comentariu: