15 mai 2010

Adrian Haiduc: “Pescariu a facut figuratie la Ciao Darwin!”


In scandalul cu make-up artistul Adi Pescariu, replica designerului Adrian Haiduc nu s-a lasat mult asteptata.

Haiduc a declarat in exclusivitate pentru eMulte.ro: “Baiatul asta are memoria scurta! Chiar i-as recomanda niste lecitina pentru asta! Nu tin neaparat ca Pescariu sa ma tina minte, insa conditiile in care am interactionat nu au cum sa fie uitate asa de usor.”

Adrian Haiduc spune ca s-a cunoscut cu machiorul in timpul filmarilor la emisiunea “Inelul cu diamant”, cand Pescariu, invitat in juriu, a ajuns sa faca crize de nervi cand Laurette, protejata sa, nu era sustinuta si de ceilalti membri ai juriului. “Ne-am certat destul de tare, pentru ca omul voia sa isi impuna punctul de vedere!”, a comentat Adrian Haiduc.

Enervat la culme de atitudinea de superioritate afisata de Pescariu, Adrian Haiduc a mai spus: “E un pusti cu un pic de talent care a avut noroc pe timpul emisiunii “Ciao Darwin”, unde facea figuratie si unde a invatat sa machieze de la doamna doctor Mateescu”.

Adrian Pescariu a declarat zilele trecute pentru site-ul nostru ca nu ii da replica lui Haiduc pentru ca nu doreste ca acesta sa fie promovat datorita lui. “Nu am nevoie de publicitate, pentru ca oricum plec in SUA duminica aceasta, trebuia sa fiu nebun sa imi fac publicitate inainte de plecare, in conditiile in care ma intorc peste 6 luni, iar publicitatea facuta cu ajutorul lui Pescariu chiar nu e ceea ce imi doresc! In plus, pentru mine vorbesc rezultatele muncii mele!”, raspunde Adrian Haiduc.


Iuliana Matei
In scandal a intervenit si o alta vedeta Playboy, Iuliana Matei, care a avut colaborari cu make-up artistul Adrian Pescariu. “Daca tot se lauda ca lucreaza cu vedetele Playboy, de ce nu spune ca nu stie sa vorbeasca cu ele, si ca rand pe rand, acestea nu mai vor sa colaboreze cu el? Au ajuns sa se sature de el!… Oricum, Pescariu se lauda ca are nu stiu ce diplome, cand de fapt, ce are el? Diploma de Ferentari! E un nimeni!”, a declarat Iuliana Matei pentru eMulte.ro.



Foto: Denis Kappel

Niciun comentariu: