4 mar. 2010

Record mondial oficial pentru designerul Adrian Haiduc


Inceputul lunii martie i-a adus lui Adrian Haiduc din partea World Records Academy, confirmarea faptului ca a reusit sa stabileasca un nou record mondial.

Recordul pentru „lansarea de la cea mai mare inaltime a unei colecţii de bijuterii” a fost inregistrat pe 20 februarie la Ghimbav, in judeţul Braşov. Designerul de 29 de ani şi-a prezentat colecţia de bijuterii din perle şi corali de Hawaii, „Man’s on air”, la gâtul a opt instructori paraşutişti profesionişti şi a trei componenţi ai lotului naţional de paraşutism: Buzan Adrian, Popescu Cristinel, Nicolau Alexandru, Pena Marian, Pena Virgiliu, Nicolau Ramiro, Sacara Ion, Balascau Catalin, Fratica Tiberiu, Duta Marius si Popa Steliana. Acestia l-au ajutat pe designer sa isi concretizeze visul de a intra in Cartea Recordurilor, acceptand sa sară de la 1.300 de metri altitudine, dintr-un avion Antonov An-2.

„Sunt foarte fericit că sunt primul designer care reuşeşte o astfel de performanţă. Partea frumoasă e că nu am doborât un record, căci acest record nu a existat. Am creat un record care poate fi doborât de alţii”, spune Adrian Haiduc. “Pentru această colecţie am folosit bijuterii făcute din perle, agate şi coral roşu şi negru”, a completat designerul.

Asa cum ne-a obisnuit, Adrian Haiduc reuseste sa materializeze tot ce isi propune, asa ca, probabil nu va dura mult timp pana va inregistra un alt record mondial.

sursa: emulte.ro

Niciun comentariu: