1 feb. 2010

Alina Plugaru, vedeta colectiei “Hot Jewellery Night” by Adrian Haiduc























Excentricul designer Adrian Haiduc i-a prezentat pe barbatii care au pozat dezbracati in calendarul sau, alaturi de Alina Plugaru, in cadrul colectiei “Hot Jewellery Night”.
Cele mai scumpe bijuterii din colectie au fost purtate de fosta vedeta a filmelor pentru adulti, Alina Plugaru, si de modelul Cristian Sava. Aflata prima data pe podium in calitate de model, Alina Plugaru a prezentat un set de bijuterii din perle baston, perle albe si coral negru, in valoare de 10.000 de euro. Designerul Adrian Haiduc i-a incredintat lui Cristian Sava cel mai scump colier realizat din coral rosu, (care are o vechime de 40 de ani) si sidef sculptat, valoarea acestui model unicat ridicandu-se la 10.000 de dolari.
Alaturi de Alina Plugaru si Cristian Sava au mai prezentat vedeta Playboy Ramona Lazuran si fostul iubit al acesteia, Alin Stefaroi, care a purtat un colier din coral auriu, Citrine si o specie de coral negru care se gaseste doar in Hawaii. Colectia designerului Adrian Haiduc a impresionat asistenta prin rafinamentul bijuteriilor, dar si prin modul in care acestea au fost prezentate publicului.


Niciun comentariu: