1 feb. 2010

Adrian Haiduc aduce femeilor martisorul mai devreme: primul calendar cu barbati nud din Romania








Incepand de astazi, timp de 12 zile, eMulte.ro va invita sa ii cunoasteti in exclusivitate pe barbatii care s-au lasat dezbracati pentru calendarul designerului de bijuterii Adrian Haiduc.



Primul barbat pe care vi-l prezentam se numeste Dragomir Constantin, are 21 de ani si este din Timisoara. Desi a cochetat cu mai multe sporturi, de cativa ani s-a axat pe culturism. Zambeste tot timpul si considera ca-l are pe vino-ncoace, de aceea nu i-a fost greu sa se decida in privinta proiectului lui Adrian Haiduc, de a poza nud pentru primul calendar nud de barbati din Romania.



Ii place sa fie in centrul atentiei si sa pozeze, insa aceasta sedinta foto a fost o incercare destul de grea pentru Constantin, care a stat dezbracat timp de 5 ore intr-un atelier auto, la -10 grade: “Prima experienta de acest gen pentru mine a fost destul de grea, a trebuit sa rezist frigului, incercand sa stau nemiscat si sa nu tremur… Am acceptat pentru ca Adrian este o persoana foarte deschisa, iar daca mi-ar cere sa repet aceasta sedinta foto, cu siguranta as mai indura inca o data frigul”, a marturisit Constantin Dragomir pentru eMulte.ro.

Niciun comentariu: