10 oct. 2011

Pamela de România şi sosia Adelinei, unse cu ciocolată într-un show cu cristale, perle şi mătase FOTO

Sosia Adelinei, unsă cu ciocolată

Sosia Adelinei, unsă cu ciocolată

După colecţia "BCarnal", unde a folosit carne crudă sau medicamente şi echipament tehnico-medical, în "BMental", excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc revine cu o nouă prezentare unicat.

Adrian Haiduc lansează vineri 30 septembrie, dupa miezul noptii, in BOA Summer Club, o colecţie de cercei şi coliere, denumita "B My Sin" în care foloseştie ca materie primă cristale, pietre semipretioase si perle, toate insirate pe fir de matase si combinate cu dulciuri.

"Bijuteriile" şi "accesoriile" cu gust de zahăr vor putea fi admirate pe Simona Traşcă, alias Pamela de România, alaturi de alte câteva modele sexy şi noncomformiste, care vor purta lenjerie intimă provocatoare şi coafuri presărate cu tablete de ciocolată.

Show-ul va debuta cu apariţia pe podium a unui model masculin, care se va aşeza pe scaun şi care se va lasa uns cu un sos de ciocolată de către fete, direct pe scenă.

Fetele au promis un joc erotic şi o coregrafie incitantă în jurul lui, printre bomboane, fructe şi o fântână de ciocolată, pe muzică swing, totul în jur dorindu-se a se transforma într-un candy land.

Cristina Roman, supranumită sosia Adelinei, care a pozat împreună cu Haiduc pentru pictorialul realizat în campania sa de promovare, va intra la final într-o rochie de mireasă, de care se va dezbrăca ţinând în mână un tort.


"Este o concepţie ce vrea să tragă un semnal de alarmă asupra atentia asupra obezităţii şi diabetului dar în acelaşi timp dulciurile sunt un afrodisiac de la care pornesc multe jocuri erotice", a spus Haiduc.


Sursa: click.ro

Foto: Mihai Toth

Niciun comentariu: