11 mai 2011

VIDEO Eveniment nefericit pentru Adrian Haiduc: una din modele a căzut în fântână în timpul prezentării


Momentul jenant al colecţiei

Arad

Momentul jenant al colecţiei

Prezent în acest sfârşit de săptămână cu noua colecţie de bijuterii, în cadrul unei expoziţii din Timişoara, Adrian Haiduc a avut parte de o surpriză jenantă. Sub privirile a sute de curioşi, veniţi să vadă noua colecţie de coliere a designerului de bijuterii, una din modelele care a prezentat colecţia, s-a dezechilibrat şi a căzut într-o fântână arteziană.

În ciuda ghinionului, tânăra s-a ridicat repede şi şi-a văzut în continuare de prezentare, udă leoarcă. Colecţia de sâmbătă a lui Adrian Haiduc a fost una fiţoasă, concepută pe un stil excentric.


Pe o coregarfie ieşită din limitele obişnuitului, mai multe balerine au condimentat prezentarea bijuteriilor confecţionate din perle şi cristale. Colecţia a fost alcătuită din 25 de piese lucrate în stil elegant şi cu un aer americănesc.


“Ineditul din această colecţie a constat în body paintingul modelelor, realizat de către Alina şi Atti. În ciuda ghinionului de care am avut parte, cred că evenimentul a fost unul reuşit”, a declarat Adrian Haiduc.

Sursa: adevarul.ro

Foto: Mihai Toth

Niciun comentariu: