11 mai 2011

ANDREEA LUTZ, poze salbatice cu Florin ex-Flamingo Boys / 18 FOTO de Mihai Toth pentru Adrian Haiduc Concept

ANDREEA LUTZ, cel mai neconventional (…si mai tatuat!) model din Romania, revine in actualitate ca imagine a colectiei de bijuterii …din carne, din cadrul campaniei BCarnal a lui Adrian Haiduc. Colectia care se va lansa, cu un show extravagant, vineri noaptea in Club Princess din Bucuresti. Timisoreanca wild sexy (care a trecut si pe la Next Diva2) nu mai este rasa in cap, insa s-a vopsit rosu sangeriu, pentru a adauga inca un motiv vampiric carnii crude din pictorialul remarcabil semnat de Mihai Toth. In imagini, apare si Florin, fost la Flamingo Boys, care a participat si la un alt proiect original semnat de Adrian Haiduc – primul calendar nud cu personaje masculine din Romania. (Calendarul a aparut in 2010, iar Florin a jucat rolul Gradinarului.)

Pe de alta parte, Andreea ne-a marturisit ca acest exercitiu figurativ de exorcizare este menit si sa-i ajute – “pe cai specifice”(!) - pe Ianis Zicu si pe echipa de fotbal Poli Timisoara sa castige primul titlu din istorie, …”in ciuda adversitatii evidente a Federatiei si a arbitrilor, care trag la unison cu Otelul Galati”.
Andreea Lutz a fost unul dintre primele noastre modele. Mereu surprinzatoare, fata de 1,83 metri si 58 kg din Timisoara, plina de tatuaje (peste 20!) si uneori gata sa pozeze rasa in cap, poate fi gasita si si aici: www.andreealutz.webs.com.
(c) Adrian Haiduc Concept, Mihai Toth & Bucatarescu 2011. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.
…In curand, Bucatarescu va reveni cu un articol mai amplu dedicat creatiilor imprevizibilului artist Adrian Haiduc.

Niciun comentariu: