8 ian. 2011

Omul Anului 2010: Adrian Haiduc

Dacă vouă nu vă pasă, nouă ne pasă!!!



Ne pasă de rezultatele tinerilor care aduc faima României cât si a orasului. Ne pasă de cei care prin nebunia lor ne fac cunoscuti peste hotare. Ne pasă de cei care prin munca proprie crează ceva. NU ne pasă de cocălari si pitipoance. Ne pasă de bunul gust, de cultură. Ne pasă corectitudine si de cinste.

Redactia site-ului www.NewsTimisoara.ro acordă o diplomă onorifică cu titlul “Omul anului 2010” excentricului designer Adrian Haiduc.
DA! “Necunoscătorului, îngâmfatului si prostului” de Adrian Haiduc asa cum multi dintre voi l-ati catalogat. Adrian Haiduc, care prin nebunia lui, a ajuns să reprezinte România în World Records Academy, cea mai de prestigiu carte a recordurilor la nivel mondial, lansând o colectie de bijuterii de la cea mai mare înăltime.

Am considerat că Adrian Haiduc merită titlul de Omul Anului 2010 si pentru curajul său de a lansa primul calendar cu bărbati nud din România. Putini stiu că acest tânăr, la toate evenimentele din tara la care a participat, a reprezentat cu brio orasul Timisoara si a fost tratat cu respect.

Sperăm că exemplul dat de Adrian Haiduc să fie urmat si de alti bănăteni, iar în 2011 să avem parte si de alti tineri care să se afirme si pe care la finalul anului să îi putem premia, chiar dacă doar simbolic.

Niciun comentariu: