3 apr. 2010

Radio Nadlac a fost de Pasti la copiii nevoiasi


„Numai impreuna vom reusi!” a fost sloganul prin care Echipa Radio Nadlac a pregătit acţiunile care aveau ca obiectiv final vizitarea unora dintre familiile nevoiaşe din oraşul nostru şi a copiilor săraci, oferindu-le în preajma Sărbătorilor Pascale cadouri constând în îmbrăcăminte, dulciuri şi alimente necesare pregătirii mesei de Paşti.
Pentru Echipa RADIO NĂDLAC a început să devină un obicei frumos ca de fiecare sărbătoare, să treacă pe la o parte dintre familiile nevoiaşe şi să încerce să aducă o fărâmă de bucurie copilaşilor care au o singură vină – aceea că s-au născut în familii sărace, fără venituri şi cu părinţi care nu au un loc de muncă şi nici bani pentru a putea pune pe masă ceva bunătăţi de fiecare dată când vine o sărbătoare religioasă.
Demersurile începute de Echipa Radio Nădlac au fost făcute din timp, pentru a aduna o sumă de bani din care să cumpere tot ce se poate şi să ducă daruri de Paşti celor năpăstuiţi. Fiecare dintre membrii echipei a contribuit cu ceeace a putut, cu – bani, îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, alimente etc. – care apoi au fost duse celor 7 familii sărace.
„Am apelat prin mai multe mijloace de comunicare la diferiţi sponsori sau oameni cu posibilităţi ca să ajute cu tot ce pot aceste familii şi să poată oferi ce pot şi cât pot pentru a contribui astfel la aducerea unei fărâme de bucurie şi un “strop” de fericire şi în casele acestor familii mai sărace.
Şi iată că Echipei Radio Nădlac i s-au alăturat foarte mulţi ascultători, locuitori ai oraşului Nădlac şi din străinătate care, fiecare a dat din puţinul lui pentru a-i vedea fericiţi şi pe cei săraci, s-a strâns suma de 900 RON, alimente, îmbrăcăminte şi jucării care în final au ajuns la 7 familii, acestea bucurându-se că la ei deja a ajuns „iepuraşul”. Gestul lor a fost foarte frumos şi onorant, lucru pentru care Echipa Radio Nădlac le mulţumeşte.
Pe lângă tot ce am reuşit să strângem de la oamenii cu suflet, trebuie să vă spunem că au fost vândute prin licitaţie pe INTERNET şi cele două coliere oferite de designerul ADRIAN HAIDUC pentru copii săraci din Nădlac, şi pentru care îi mulţumim mult prietenului nostru, designerul Adrian Haiduc.
Echipa Radio Nădlac este hotărâtă să continue acest gest frumos în preajma fiecărei Sărbători astfel încât prin sloganul “NUMAI ÎMPREUNĂ VOM REUŞI” să aducem puţină bucurie unor copii care ştim că ne aşteaptă cu drag şi cu multă nerăbdare!
Mulţumim tuturor celor care au fost alături de Echipa RADIO NĂDLAC şi au sprijinit-o în acest frumos şi creştinesc gest care de acum se va permanentiza şi va fi unul dintre obiectivele principale ale noastre, acela de a aduce puţină bucurie în casele unor oameni nevoiaşi.”, ne-au declarat cei din echipa Radio Nadlac.

sursa: newstimisoara.ro

Niciun comentariu: