3 apr. 2010

Manechinele nu se simt amenintate de gaste! Ci doar muscate...


Dupa ce a afirmat ca va inlocui modelele din prezentarile sale de moda cu niste gaste, manechinele ii sar in cap lui Adrian Haiduc. Vedetele Playboy, Iuliana Matei si Ramona Lazura, care i-au purtat creatiile excentricului designer, dar si Anka Staar, tanara timisoreanca de care s-a luat Haiduc au raspuns provocarii. Nastrusnica idee i-a placut atat de mult Iulianei Matei care a deschis prezentarea de la Timisoara din Clubul Noname incat a cerut infierea a doi puisori de gasca de la Adrian Haiduc, insa gandindu-se mai bine ca stie cu ce se mananca modellingul a spus ca se va pune cat de curand pe clocit. Nu va ganditi ca va cloci ea ci, isi va cumpara o clocitoare sa scoata cat mai multi puiuti. Contactata telefonic, Iuliana a declarat: "De ce sa nu am si eu agentia mea de modele? La 3 sapamani pot scoate in jur de 45 de pui si nu doar gaste, iar la venirea in Bucuresti ii pot oferi eu lui Haiduc modelele. Am cu ce ma lauda, sa stie toata tara", a marturisit vedeta Playboy.
Anka Starr, tanara care si-a deschis o agentie de modele ce-i poarta numele ii propune lui Haiduc o colaborare, spunand despre modelele sale ca nu sunt ca altele. "Haiduc este bun in ceea ce face, coregrafiile lui sunt extraordinar de grele, ca doar i-am prezentat si eu intr-o colectie. Daca e asa tare, ar putea sa ajute si el oamenii la inceput de drum, ca si el a pornit de jos. Usa agentiei mele este deschisa pentru el, daca nu e prea mandru ca sa-mi calce pragul, ne-a declarat Anka Starr.
Ideea lui Haiduc o cam lasa rece pe vedeta Playboy Ramona Lazuran. "Ca si imagine a designerului, nu pot sa il condamn pentru ca a ales sa isi prezinte o noua colectie cu niste gaste. Nu stiu daca ar trebui sa ma simt speriata, ca as putea sa imi pierd dreptul de imagine a designerului. Curiozitatea mea ar fi urmatoarea? Cum ar arata un pictorial nud eu impreuna cu o gasca jumulita, sau eu cu 5 gascani", crede Ramona Lazuran.

sursa: newstimisoara.ro

Niciun comentariu: