27 feb. 2011

Adrian Haiduc “i-a dat papucii” vedetei Playboy Ramona Lăzuran?!



Adrian Haiduc

Adrian Haiduc

Adrian Haiduc, bijuteriul care face valuri, mai nou printre tinerele din Arizona și-a postat pe blogul personal mai multe poze cu o fată blondă, incocentă, de 20 de ani, spune designerul.

Alexandra Benta, fotomodel de profesie, cum reiese din descrierea pe care chiar Haiduc a făcut-o publică pe blog, tânăra blondă este din Arizona și se pare că a reușit să se bage pe sub pielea designerului.


Ce ascunde Haiduc în toată această poveste nu am reușit să aflăm, pentru că bijutierul din USA a fost de negăsit. Întrebarea pe care și-o pune însă toată lumea este ce se întâmplă cu frumoasa Ramona Lăzuran, despre care toți știu că este, sau cel puțin a fost imaginea designerului de bijuterii, Adrian Haiduc. Să-i fi dat cel din urmă papucii?!

Surse apropiate anturajului celor doi spun că relațiile dintre aceștia s-au răcit în ultima perioadă. La pozele pe care Haiduc și le-a postat pe blogul personal au și început să apară primele comentarii, cele mai multe dintre ele fiind de încurajare pentru frumoasa domnișoară blondă.


Niciun comentariu: